Henkilökohtainen avustaja

Tarvitsetko sinä tai lähimmäisesi tukea arjessa tai vapaa-ajalla? Me haluamme mahdollistaa elämästä ja arjesta nauttimisen jokaiselle ihmiselle. Henkilökohtaiset avustajamme tukevat jokapäiväisessä elämässä, niin haasteissa, arjessa kuin juhlassakin.  

Mitä henkilökohtainen avustaja tekee?

Henkilökohtainen avustaja tukee kaikissa arjen ja elämän alueissa, ottaen huomioon avustettavan toiminnan rajoitteet ja kannustaen häntä mahdollisimman itsenäiseen elämään.

Työtehtävät sovitaan aina henkilökohtaisen avun käyttäjän toiveiden mukaisesti. Avustettava päättää itse missä, milloin ja miten voimme parhaiten tukea ja auttaa häntä. Henkilökohtainen avustaja tuo helpotusta ja tukea myös omaishoitoon.

Henkilökohtainen apu voi olla avustamista:

Kotihoidon palvelut

Tarvitsetko apua arkeesi sinun kotiisi? Ole huoletta, me tuomme laadukasta kotihoitoa sinun kotiisi vastaamaan juuri sinun hoidon tarpeeseen. 

Siivouspalvelut

Kelpaisiko arjen helpotus? Huolehdimme puolestasi kotisi siisteydestä, puhtaudesta, kotitaloustöistä, sekä pihatöistä.

Henkilöstövuokrauspalvelut

Hoitajia yllättäviin puutoksiin vai pidempään sijaisuuksiin? Meiltä löytyy ammattitaitoisia ja työtä pelkäämättömiä lähihoitajia, sairaanhoitajia ja hoiva-avustajia.

Miten saada henkilökohtainen avustaja?

Jokaisen asiakkaan kanssa luodaan yhdessä juuri heidän tarpeisiinsa sopiva palvelukokonaisuus ja nimetään oma henkilökohtainen avustajaHenkilökohtainen avustaja on juuri teille nimetty työntekijä. Tuttu ja turvallinen avustaja on asiakkaan tukena kaikessa toiminnassa.  .

Tavoitteenamme on että avustettava voi asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään ja nauttia arjestaan.

Avustajamme tekevät työtään ammattitaidolla, kiireettömästi, huolellisesti ja aidosti välittäen. Meidän mielestämme jokainen avustajasuhde on ainutlaatuinen.