MEIDÄN HINNASTOMME

Läpinäkyvyys ja rehellisyys ovat asiat jotka haluamme tuoda meidän asiakkaillemme, sen takia myös hinnasto no selkeästi esillä jokaisen luettavaksi ja nähtäväksi. Allaolevasta hinnastosta löydät meidän yleisimpien palveluiden hinnat, muista että ensimmäinen arviointi ja tutustumiskäynti tehdään veloituksetta. 

Kotipalvelu arkena klo 07-18
Hinta - 45,00€ /tunti (0% ALV)

Ensimmäinen arviointi ja tutustumiskäynti veloituksetta, se ei velvoita sinua mihinkään. Tarkoituksena on arvioida avun tarvetta sinua kuunnellen.

Toimialueena lähes koko pääkaupunkiseutu.

KOTIKEIKKA OY

Yrityksemme pääperiaate on tuottaa hyvää hoitoa ja huolenpitoa sekä laadukasta hoitotyötä asiakkaillemme, joka tarkoittaa käytännössä asiakaslähtöistä, ammattitaitoista ja kunnioittavaa sekä luottamuksellista työskentelyä yhdessä asiakkaiden ja omaisten kanssa. Olemme jo ensimmäisestä työvuorosta lähtien osa työyhteisöä ja sen toimintatapoja.

Kotikeikka Oy on Aluehallintovirastoon ja Valviraan rekisteröity sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja. meillä on kaikki toimintaamme tarvittavat vakuutukset ja olemme Luotettava kumppani-jäsen. Hoitajien vuokraus on vaivatonta ja turvallista.