Kotihoidon palvelut

Tarvitsetko apua arkeesi sinun kotiisi? Ole huoletta, me tuomme laadukasta kotihoitoa sinun kotiisi vastaamaan juuri sinun hoidon tarpeeseen. Meidän koulutetut lähihoitajat ja hoiva-avustajat auttavat kaikissa päivittäisissä arjen toiminnoissa juuri sinua kuunnellen. Oli sinun avuntarve mikä tahansa me olemme sinua varten. 

Mitä apua voin saada arkeeni?

Kiireetön kotihoito määräytyy täysin teidän tarpeidenne mukaan. 

Teemme yhdessä kanssanne henkilökohtaisen hoito- ja palvelusuunnitelman, jotta kotona asuminen olisi mahdollisimman turvallista, helppoa ja vaivatonta.

Kotihoito voi sisältää esimerkiksi:

Kotihoidon palvelut

Tarvitsetko apua arkeesi sinun kotiisi? Ole huoletta, me tuomme laadukasta kotihoitoa sinun kotiisi vastaamaan juuri sinun hoidon tarpeeseen. 

Siivouspalvelut

Kelpaisiko arjen helpotus? Huolehdimme puolestasi kotisi siisteydestä, puhtaudesta, kotitaloustöistä, sekä pihatöistä.

Henkilöstövuokrauspalvelut

Hoitajia yllättäviin puutoksiin vai pidempään sijaisuuksiin? Meiltä löytyy ammattitaitoisia ja työtä pelkäämättömiä lähihoitajia, sairaanhoitajia ja hoiva-avustajia.

Hoitohenkilökuntamme

Kiireetöntä kotihoitoa toteuttaa ammattitaitoisella ja pitkällä kokemuksella hoitohenkilökuntamme, joka koostuu sairaanhoitajista, lähihoitajista ja hoiva-avustajista.

Meille tärkeää on palvelun kiireettömyys, asiakkaan yksilöllinen huomioiminen ja itsemääräämisoikeus, hoidon turvallisuus, sekä hoidon korkea laatu.

Voinko minä tai läheiseni saada kotihoitoa?

Kotihoitoa voivat saada kaikki, jotka tarvitsevat apua arjen askareisiin omassa kodissaan tai kodin ulkopuolella. Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää ja selvitetään yhdessä palvelu tarpeenne!