KOTISAIRAANHOITO

Haluaisitko asua itsenäisesti mahdollisimman pitkään? Kotisairaanhoidon avulla tämä on mahdollista. Ensiluokkaista sairaanhoitoa toteutetaan asiakkaan omassa kodissa ammattitaidolla ja suurella sydämmellä. 

Mitä kotisairaanhoito on?

Kotisairaanhoito on potilaan kotona toteutettua sairaanhoitoa. 

Lääkärin määräämät sairaanhoidon toimenpiteet esimerkiksi. näytteiden ottaminen, mittaukset, lääkityksen valvominen ja asiakkaan voinnin seuraaminen sekä kivun helpottaminen kuuluvat kotisairaanhoitoon. 

Kotisairaanhoito tukee omaisia sairaan henkilön kotihoidossa, helpottaa kotona selviytymistä ja sairaalasta kotiutumista.

Kotihoidon palvelut

Tarvitsetko apua arkeesi sinun kotiisi? Ole huoletta, me tuomme laadukasta kotihoitoa sinun kotiisi vastaamaan juuri sinun hoidon tarpeeseen. 

Siivouspalvelut

Kelpaisiko arjen helpotus? Huolehdimme puolestasi kotisi siisteydestä, puhtaudesta, kotitaloustöistä, sekä pihatöistä.

Henkilöstövuokrauspalvelut

Hoitajia yllättäviin puutoksiin vai pidempään sijaisuuksiin? Meiltä löytyy ammattitaitoisia ja työtä pelkäämättömiä lähihoitajia, sairaanhoitajia ja hoiva-avustajia.

Kuka voi saada kotisairaanhoitoa?

Kotisairaanhoito toteutetaan täysin yksilöllisesti hoitotarpeen mukaan. Toteutamme hoitosuunnitelman jokaisesta asiakkaastamme. 

Kotisairaanhoitoa voidaan toteuttaa lyhytkestoisina hoitojaksoina tai voimme toteuttaa useita vuosia kestäviä ja säännöllisiä hoitosuunnitelmia.

Esimerkkejä kotisairaanhoidon palveluistamme:

Ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää sinun
tai lähimmäisesi hoidon tarpeesta!

Kuka kotisairaanhoitoa toteuttaa?

Kotisairaanhoitoa toteuttaa koulutettu ja ammattitaitoinen sairaanhoitaja. Osan hoitotoimenpiteistä pystyy suorittamaan myös luvan saanut lähihoitaja.

Hoitohenkilökunnallamme on pitkä ja laaja-alainen kokemus erilaisten sairauksien hoitamisesta.

Hoidamme esimerkiksi näitä sairauksia:

Hoitajamme tekevät työtään pitkällä kokemuksella ja aidosti välittäen sinusta tai lähimmäisestäsi. Tarkoituksemme on tukea ja mahdollistaa hoidettavan asuminen omassa kodissaan mahdollisimman pitkään.