Sairaalasta kotiuttaminen

Tarvitsetko sinä tai läheisesi apua sairaalasta kotiutumiseen? Me autamme kotiutumaan turvallisesti ja suunnitellusti. Onnistunut kotiuttaminen on yksi tärkeimmistä asioista toipumisvaiheessa ja me haluamme tarjota tämän jokaiselle.  

Mitä kotiututtamispalvelu sisältää

Jokaiselle asiakkaalle tehdään yksilöllisesti hänen tarpeitaan vastaava palvelu- ja hoitosuunnitelma, jossa sovitaan asiakkaan, hänen omaisensa tai edunvalvojan kanssa palvelukokonaisuudesta. Kotiutuspalvelu sisältää kuljetuksen, sekä kaikki tarvittavat toimenpiteet ja organisoinnit kotiutumispäivälle. Meiltä on myös mahdollista saada ennen kotiutumista kodin turvallisuuskartoitus, siivous ja valmistelu.

Usein kotipalvelut tai apuvälineet voivat tulla tarpeelliseksi sairaalajakson jälkeen. Sairaalassa hoitohenkilökunnan kanssa kannattaa käydä läpi jo ennen kotiutumista miten arjesta selviää kotona, kuka vastaa lääkehoidosta ja lääkkeiden hankkimisesta apteekista.

Kotihoidon palvelut

Tarvitsetko apua arkeesi sinun kotiisi? Ole huoletta, me tuomme laadukasta kotihoitoa sinun kotiisi vastaamaan juuri sinun hoidon tarpeeseen. 

Siivouspalvelut

Kelpaisiko arjen helpotus? Huolehdimme puolestasi kotisi siisteydestä, puhtaudesta, kotitaloustöistä, sekä pihatöistä.

Henkilöstövuokrauspalvelut

Hoitajia yllättäviin puutoksiin vai pidempään sijaisuuksiin? Meiltä löytyy ammattitaitoisia ja työtä pelkäämättömiä lähihoitajia, sairaanhoitajia ja hoiva-avustajia.