Siivouspalvelut

Hoitopalveluihimme kuuluu monipuoliset ja laadukkaat siivouspalvelut. Kelpaisiko arjen helpotus? Huolehdimme puolestasi kotisi siisteydestä, puhtaudesta, kotitaloustöistä, sekä pihatöistä. Meille tärkeää on myös kotisi turvallisuus, sekä asumisen riskien minimointi.

Mitä siivouspalveluita voin saada?

Palvelukokonaisuus toteutetaan jokaisen yksilöllistä tarvetta vastaavaksi. Ota yhteyttä ja sovitaan yhdessä juuri sinulle räätälöity kotisiivous- ja palvelukokonaisuus. Siivouspalvelun mukana ei tule siivoustarvikkeita. 

Esimerkkejä kotisiivouksen sisällöstä:

Kotihoidon palvelut

Tarvitsetko apua arkeesi sinun kotiisi? Ole huoletta, me tuomme laadukasta kotihoitoa sinun kotiisi vastaamaan juuri sinun hoidon tarpeeseen. 

Siivouspalvelut

Kelpaisiko arjen helpotus? Huolehdimme puolestasi kotisi siisteydestä, puhtaudesta, kotitaloustöistä, sekä pihatöistä.

Henkilöstövuokrauspalvelut

Hoitajia yllättäviin puutoksiin vai pidempään sijaisuuksiin? Meiltä löytyy ammattitaitoisia ja työtä pelkäämättömiä lähihoitajia, sairaanhoitajia ja hoiva-avustajia.

Hoitohenkilökuntamme

Siivouspalvelua toteuttaa kotihoidon henkilökuntamme, joka koostuu sairaanhoitajista, lähihoitajista ja hoiva-avustajista. Teemme työtä suurella sydämellä kiireettömästi, huolellisesti ja asiakkaan yksityisyyttä kunnioittaen.