Vanhusten viriketoiminta

Kaipaisitko sinä tai läheisesi mielekästä toimintaa arkeen? Meiltä on mahdollista saada juuri sinulle suunnattua viriketoimintaa, jonka tarkoituksena on parantaa elämän laatua ja ylläpitää toimintakykyä.  

Mitä viriketoiminta on?

Viriketoiminta on ennaltaehkäisevää ja kuntouttavaa toimintaa, jonka on tarkoitus parantaa elämänlaatua ja ylläpitää toimintakykyä. Mielekkään toiminnan ja stimulaation puute voi aiheuttaa levottomuutta, ahdistuneisuutta, masentuneisuutta ja apatiaa, jotka voivat johtaa terveydentilan heikkenemiseen niin henkisesti kuin fyysisesti. Viriketoiminta kehittää mm. Havannointia, muistia, aivotoimintaa, sekä henkistä ja fyysistä vireyttä.

Kotihoidon palvelut

Tarvitsetko apua arkeesi sinun kotiisi? Ole huoletta, me tuomme laadukasta kotihoitoa sinun kotiisi vastaamaan juuri sinun hoidon tarpeeseen. 

Siivouspalvelut

Kelpaisiko arjen helpotus? Huolehdimme puolestasi kotisi siisteydestä, puhtaudesta, kotitaloustöistä, sekä pihatöistä.

Henkilöstövuokrauspalvelut

Hoitajia yllättäviin puutoksiin vai pidempään sijaisuuksiin? Meiltä löytyy ammattitaitoisia ja työtä pelkäämättömiä lähihoitajia, sairaanhoitajia ja hoiva-avustajia.

Liikunnan iloa yhdessä

Sairaus, yksinäisyys, liikuntarajoitus tai läheisen menettäminen voivat alentaa mielekkyyden kokemusta. Me haluammekin luoda laadukasta, kiireetöntä ja aidolla välittämisellä järjestettyä viriketoimintaa. Viriketoiminta suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa ottaen huomioon hänen toiveensa ja sairauksista tai vammoista johtuvat liikuntarajoitteet.

Tavoitteenamme onkin mm.

Voinko minä tai läheiseni saada kotihoitoa?

Kotihoitoa voivat saada kaikki, jotka tarvitsevat apua arjen askareisiin omassa kodissaan tai kodin ulkopuolella. Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää ja selvitetään yhdessä palvelu tarpeenne!

Mitä viriketoiminta voi sisältää?

Säännöllisellä liikunnalla tasapaino paranee, lihasvoima ja luusto vahvistuvat, verenkiertoelimistön kunto paranee jolloin mm. Kaatumis riski pienenee. Liikunta ehkäisee myös neurologisia- ja muistisairauksia.     

Viriketoiminta voi sisältää mm.

Kognitiivista viriketoimintaa voi olla mm.

Liikunnan lisäksi viriketoiminta sisältää myös kognitiivista viriketoimintaa. Aivojumppa ehkäisee merkittävästi muistisairauksia ja alentaa stressiä.