Yhteystiedot

Tarvitsetko apua arkeesi sinun kotiisi? Ole huoletta, me tuomme laadukasta kotihoitoa sinun kotiisi vastaamaan juuri sinun hoidon tarpeeseen. Meidän koulutetut lähihoitajat ja hoiva-avustajat auttavat kaikissa päivittäisissä arjen toiminnoissa juuri sinua kuunnellen. Oli sinun avuntarve mikä tahansa me olemme sinua varten.

KOTIKEIKKA OY

Kotikeikka Oy on Aluehallintovirastoon ja Valviraan rekisteröity sosiaali- ja terveyspalveluiden tuottaja. meillä on kaikki toimintaamme tarvittavat vakuutukset ja olemme Luotettava kumppani-jäsen. Hoitajien vuokraus on vaivatonta ja turvallista.

Ota yhteyttä niin kartoitamme yhdessä henkilöstövuokraustyön tarvetta.

Y-tunnus: 3157006-5

Bertel Jungin aukio 5
krs. 6 / 6th floor
02600 Espoo

Hinnastomme

Ensimmäinen arviointi ja tutustumiskäynti veloituksetta, se ei velvoita sinua mihinkään. Tarkoituksena on arvioida avun tarvetta sinua kuunnellen.

Kotihoidon palvelut

Tarvitsetko apua arkeesi sinun kotiisi? Ole huoletta, me tuomme laadukasta kotihoitoa sinun kotiisi vastaamaan juuri sinun hoidon tarpeeseen. 

Henkilöstövuokrauspalvelut

Hoitajia yllättäviin puutoksiin vai pidempään sijaisuuksiin? Meiltä löytyy ammattitaitoisia ja työtä pelkäämättömiä lähihoitajia, sairaanhoitajia ja hoiva-avustajia.

Hae töihin Kotikeikalle

Meillä on työpaikkoja tarjolla pääkaupunkiseudulla, Lahden sekä Turun alueella.

Meidän visio on tehdä ihmisläheistä työtä kiireettömästi. Työotteemme on aktiivisuuteen kannustavaa, tavoitteena on, että asiakkaan toimintakyky säilyisi mahdollisimman pitkään. Me otamme huomioon asiakkaan voimavarat, vaikka ne olisivatkin pieniä